Vinteren kommer!6 tips for å holde hunden komfortabel om vinteren.

Vinteren kommer, og ikke bare vil mennesker måtte justere livsstilen sin, men vi må også hjelpe hunder som kommer inn i det menneskelige samfunn med å forbedre miljøet og justere maten deretter.På denne måten kan vi være fornøyd med hunden, trygg og komfortabel gjennom vinteren.

Her erseks tipsfor å hjelpe hunden din til å holde seg så komfortabel som alltidom vinteren:

详情-04 (2)

Tips: Vi bør unngå å ta hundene våre ut i de kaldere delene av dagen.Værappen på telefonen din kan hjelpe deg med å identifisere når været er kaldere.

Å leke i solen kan hjelpe hunden dinfå vitamin D.Ballleker å leke med hvis hunden dinliker å tygge og jage.Ikke bruk trepinner da de kan skade hundens munn.Nårleker i snøen, ikke glem å ta med tørre klærfor hunden din å skifte til.

详情-11
主图-03

Bytt til komfortabelt sengetøy

Om vinteren bør viikke la hunden sove på det kalde gulvet hjemme, i tillegg til å passende begrense tiden hunden går ut.Å velge riktig sengetøy er avgjørende for å holde hunden varm.

Et varmt teppe gjør hiet mer behagelig;ENhøysengvil holde hunden unna det kalde gulvet.Plasser hundens seng på et varmt sted, vekk fra lufteventiler eller teppebelagte gulv.Prøv å plassere sengen der de er vant til å sove hver dag, for ikke å bli kjent med den nye "soveplassen".

2

Tips: Hunder holder seg vanligvis i nærheten av en varmeovn i de kalde vintermånedene.Derfor bør unngå bruk avliten varmemaskin, for å unngå kjæledyrforbrenninger.

Ikke overfôr

Om vinteren trenger hunder et ekstra lag for å holde dem varme, men pass på at det ikke er fett.Kaldt vær gjør hunder mer late, så de forbrenner færre kalorier.Vi kan oppmuntre hunder til å være mer aktive om vinteren ved å gjøre det vanskeligere for dem å få mat under fôring.

Prøv å sette hundematen eller godbitene deres i en morsomlekk leketøy.Den løse maten lar hunden spise mens den leker.Slike leker kan forbedre hundens problemløsnings- og tenkeferdigheter.

主图-08
详情-05

Gamle hunder trenger spesiell oppmerksomhet

Kaldt vær har en tendens til å forverre eksisterende forhold hos hunder,spesielt leddgikt.Å opprettholde en treningsrutine er viktig for hunder med leddgikt.Unngåtrener på overflatersom er utsatt for å skli, og sørg for at hunder har envarm, myk hvileområdehvor de kan hvile og komme seg etter trening.

主图-04

Vinteren byr på utfordringer for oss og hundene våre, men så lenge vi er forsiktige og holder oss selv og hundene våre varme når temperaturen synker, er våren rett rundt hjørnet.

Beejay har også relatertHundeleker:

商标22

Belønn små interaksjoner # Hvordan har hunden din det om vinteren?#

Velkommen til chat ~

Velg tilfeldig 1 heldig kunde til å gi gratis kjæledyrleker.

VÆRSÅSNILL KONTAKT OSS :

FACEBOOK:3 (2) INSTAGRAM:3 (1)E-POST:info@beejaytoy.com


Innleggstid: Okt-04-2022