Hva betyr forskjellige bjeff av hunder?

26

I ferd med å oppdra en hund, kan vi ikke kommunisere med dem direkte fordi vi ikke kan språket.

Imidlertid kan vi bedømme behovene til hunder etter deres forskjellige stemmer.Vi mennesker vil lage forskjellige lyder under forskjellige følelser.For eksempel, når vi er deprimerte, vil vi gråte og le når vi er glade.Faktisk er hunder de samme.De lager ikke bare bjeffelyder, men det er få typer lyder som kan lages av stemmebåndene til hunder.

La oss lære hva de forskjellige lydene til hunder betyr!

01 Bjeffing

Den mest forståelige hundebjeffingen er woof woof.Det kan tyde på at hunden er i et anspent humør på dette tidspunktet.

Det kan også bety en hund trenger, for eksempel å være sulten eller gå på do eller redd.

En hund bjeffer vanligvis når den møter merkelige ting og omstendigheter.

 

På dette tidspunktet kan vi ta på dem og gi dem noen plysjleker for å få hunden til å føle varmen fra moren og avlede oppmerksomheten hans.

Vi anbefaler detteplysj hundeleke.

02. Hyl

Når hunden hyler, føler hunden seg for det meste ensom, så han vil ringe kameraten sin.Men det kan også være at den hørte en skarp, hard lyd før den hylte.

 

 

På dette tidspunktet bør vi bruke så mye tid som mulig med hundene våre og leke med dem.

 

For eksempel detteinteraktiv hundelekekan forsterke følelsene mellom deg og hundene dine og gjøre at hundene ikke lenger er ensomme.

1655988264264
1655987862000

03.gråter

Det refererer til langvarig bjeffing fra halsen.Denne typen lyd som ulvehyl oppstår ofte når man jakter på hunder, så hunder i vanlige familier hører det ikke ofte.Betydningen av hundens bjeff er også vanskelig å forstå.Det ser ut til at det ikke har noe med hundens humør å gjøre.Når en hund leker, hvis den ved et uhell tråkker på den, vil den lage hyppige skrik, noe som betyr at de føler smerte!

Når hunder biter hverandre, har de også mulighet til å bite for hardt og skade hverandre.Den andre siden vil lage en slik lyd.

 

På dette tidspunktet bør vi kontrollere hundene våre og ikke komme i konflikt med andre hunder, hundebånd og sele av høy kvalitet er gode valg, som effektivt kan begrense bevegelsen til hunder og holde dem i fare!

Vi anbefaler dettebeejay hundeselesetttil deg som er trygg og holdbar!Fine hundesele og båndsett vil sikre hundens komfort og forhindre at hunder mister kontrollen, mister seg og blir skadet.

04. Brøl

Denne bjeffingen er en måte for hunder å advare hverandre på, men den brukes vanligvis til å bløffe.Generelt sett lager hunder slike lyder når de føler seg invadert og ønsker å vise fiendtlighet.

På dette tidspunktet bør vi holde hunden vår for å forhindre at den føler seg farlig.

Vi kan også tiltrekke oppmerksomheten hans med leker fulle av mat, som dettepuslespill hundeleke,Denne leken er veldig trygg og holdbar for aggressive tyggere å bite og leke, vi kan gjemme hundemat inni for å gjøre leken mer deilig!

 

商标2PstigeQuizzes

#HVORDAN SKJELNE BJERNEN AV DIN HUND?#

Velkommen til chat~

Velg tilfeldig 1 heldig kunde til å sende en gratis beejay-leke:

 

Værsåsnill kontakt oss :

FACEBOOK:3 (2) 

 

INSTAGRAM:3 (1)

 


Innleggstid: 23. juni 2022